Referencer

 

WEBSHOPS

 


HJEMMESIDER

 


 

Hva’ siger vores samarbejdspartnere egentlig.?

Det var det helt rigtige valg for mig, at få nytmedie.dk til at lave min hjemmeside. Jeg har absolut ingen forstand på IT og havde kun en svag ide om, hvordan jeg ønskede min hjemmeside skulle se ud, så for mig betød det rigtig meget, at han kunne arbejde med mine til tider lidt svævende ønsker og omsætte det til noget super brugbart og smart! Jeg vil til enhver tid anbefale nytmedie.dk….!

Helle Bisgaard
– Clairvoyant & Healer.
www.taltfrahjertet.dk


Jeg har haft nytmedie.dk til at varetage alt omkring hjemmeside, facebookprofil, udformning af logo, visitkort og flyers. Jeg kan kun sige, at jeg er rigtig godt tilfreds med deres arbejde og deres hurtige responstid, hvis der er noget der skal laves her og nu. De er meget kreative og god til at få mine ideer og tanker ” rettet til” således at det færdige produkt er skabt af mine ideer, men ved hjælp af nytmedie.dk evner for design og udformning af markedsføringsmateriale, både online og på tryk. Jeg er som sagt overordentlig tilfreds med deres måde at arbejde på, og jeg kan kun give ham de bedste anbefalinger herfra.

– Jannie Bonde Hanse
Fysioterapeut
www.janniefys.dk


Vi har haft et fremragende samarbejde med nytmedie.dk Hver evig eneste gang vi har henvendt os med spørgsmål er svaret kommet langt hurtigere
end de 24 timer de varsler. Svarene er altid uddybende og fyldestgørende. Humøret er også højt og man føler sig i trygge hænder.
Vi giver gerne nytmedie.dk de bedste anbefalinger.

Moringa Danmark
www.moringadanamrk.dk

 


Warning: Use of undefined constant kk - assumed 'kk' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/nytmedie.dk/public_html/wp-content/themes/one-page-express/footer-content-lists.php on line 50