Google Adwords

 

Nummer 1 på Google med Adwords

Med AdWords på Google får du en ekstremt målrettet annoncekampagne. Dine annoncer bliver vist på Danmarks absolut vigtigste søgemaskine Google, og visningen er styret af, hvad der bliver søgt på. I samarbejde med os vælger du en række søgeord, som beskriver dine produkter og ydelser. Og når brugeren søger på Google og anvender et af “dine” søgeord, bliver dine annoncer vist. Et klik på en af dine annoncer sender brugeren direkte videre til din hjemmeside – og du er på vej til at få en ny kunde!

Få AdWords annoncer på Google i dag – og få nye kunder allerede i morgen!
Vi kan etablere din AdWords kampagne fra dag til dag. Det betyder, at du allerede i morgen begynder at få nye kunder ind på din hjemmeside fra Google. Og det er vel at mærke “relevante” kunder. Du bruger altså ikke annoncekroner eller kræfter på kunder, som dybest set ikke er interesseret i dine produkter og ydelser.

Betal kun for de potentielle kunder du får ind på din hjemmeside!
Ville det ikke være fantastisk, hvis du kun skulle betale annoncekroner, når du fik noget ud af dine annoncer? Altså at det var helt gratis at få vist dine annoncer til kundeemnerne, og du først skulle betale, hvis de rent faktisk reagerede på dine annoncer?

Google AdWords er svaret, for det er nemlig gratis at få vist dine annoncer på Google. Først i det øjeblik kunden vælger at klikke på en af dine annoncer, bliver du registreret for et beløb – den såkaldte klikpris.

Har du allerede en Google AdWords kampagne i forvejen?
Vi kan både tilbyde at udarbejde en helt ny Google AdWords kampagne til vore kunder, men vi har også mulighed for at arbejde videre med en kampagne der allerede er aktiv i forvejen, såfremt der er behov for det.


Warning: Use of undefined constant kk - assumed 'kk' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/nytmedie.dk/public_html/wp-content/themes/one-page-express/footer-content-lists.php on line 50